Fulfilment is een steeds belangrijker aspect van het zaken doen. Door de goederenstroom door de toeleveringsketen te beheren, kun je de kosten effectief beheersen, de blootstelling aan overvolle voorraad beperken, de kasstromen beheren en ook het transport stroomlijnen. Voor kleine startende bedrijven die zich willen vestigen op een strategische markt of grote bedrijven die kansen willen grijpen in nieuwe gebieden, of andere daartussenin, bieden externe logistieke dienstverleners opties waarmee bedrijven efficiënt kunnen opschalen.

Heeft het voor uw bedrijf zin om fulfilment uit te besteden? Hier zijn 5 belangrijke redenen om opslag en uitvoering uit te besteden aan een externe logistieke dienstverlener.

Kennis
Als het om e-commerce gaat, begrijpen we dat alleen je de expert bent in marketing en verkoop van uw product. Je bent er 24/7 in de buurt en het is waar je gepassioneerd over bent. Hetzelfde geldt voor fulfilment en logistieke bedrijven van derden. Door ervoor te kiezen uw fulfilmentbehoeften uit te besteden aan een van deze bedrijven, vertrouwt je uw gewaardeerde product toe aan mensen die jaren, zelfs decennia aan kennis hebben over hoe je uw product op de meest efficiënte manier bij groothandels en individuele klanten kunt krijgen.

Technologie
Door samen te werken met een fulfilmentprovider hoeft je zich geen zorgen meer te maken over het uitrusten van uw magazijn met de nieuwste fulfilmenttechnologie, wat kostbaar kan zijn. In plaats daarvan kunt je profiteren van de technologische voordelen die fulfilmentbedrijven bieden, zoals e-commerce-integratie, fondsenbeheer, vracht- en verzendbeheer, een team van ontwikkelaars en de nieuwste software.

 

Flexibiliteit
Het voortdurend opschalen van uw distributie om aan de eisen van uw klanten te voldoen, kan de voortgang van uw bedrijf nadelig beïnvloeden. Het kan ook snel voorbijgaan door alleen op uw product te focussen, vanwege de hoeveelheid tijd die het kost om werknemers te vinden wanneer de vraag groot is of om ze te ontslaan wanneer het bedrijf traag is. Het kan ook duur zijn om meer magazijnruimte aan te schaffen om te voldoen aan een vraag die ooit sterk groeide. Met een fulfilment-partnerschap zullen al die zorgen je niet langer achtervolgen. In plaats daarvan zal het fulfilmentbedrijf dat je kiest die last voor je dragen omdat het al uw personeels- en opslagbehoeften kan afhandelen op de schaal die je nodig heeft.

Efficiëntie
Zodra je uw producten naar het distributiecentrum van een fulfilmentbedrijf heeft verzonden, is het de verantwoordelijkheid van dat bedrijf om uw voorraad te organiseren en op te slaan. Als het eenmaal in een distributiecentrum is, kunnen uw producten in een zeer hoog tempo uit de schappen worden gepakt, verpakt en verzonden. Desorganisatie en inefficiëntie zijn echter niet het enige probleem dat je zou oplossen door uitbesteding, omdat het ook uw dure verzendprobleem oplost. Fulfillment-bedrijven verzenden dagelijks grote bestellingen, zodat ze met pakket- en vrachtvervoerders kunnen onderhandelen over betere tarieven.

Groei

Door ervoor te kiezen om gebruik te maken van de voordelen van een fulfilmentbedrijf, kunt je zich nu concentreren op de groei van uw bedrijf. Financiële zorgen dat heftrucks, rekken, magazijnen, extra werknemers moeten aanschaffen, kunnen worden vermeden. Kapitaal kan worden besteed aan het maken van een mobiele applicatie, het inhuren van een groter marketing- of verkoopteam of zelfs het opnieuw maken van uw website. Je kunt ook productiever zijn door uw tijd die je anders aan uw uitvoeringskwesties zou hebben besteed, om te leiden naar uw bedrijf en / of uw product.

 

Categories: uncategorized