Naar het buitenland verhuizen voor werk is een van de spannendste dingen die je kan overkomen. Als je van plan bent om naar een land te gaan om daar te werken, dan zul je veel voor moeten bereiden. Geen zorgen, wij hebben wat handige tips voor jou als je van plan bent om naar Engeland te gaan. Zakelijke taalcursus Engels volgen, de Engelse cultuur ontdekken en nog meer: dat lees je allemaal in dit blog.

Volg een zakelijke taalcursus als voorbereiding

Zakelijke taalcursus Engels volgen is een van de belangrijkste stappen die je moet ondernemen voordat je vertrekt. Hoe wil je anders jezelf duidelijk maken tegen je Engelssprekende collega’s? Een taalcursus Engels kun je enorm helpen om je taal skills even bij te schaven. Zakelijke taalcursus Engels volgen is al helemaal handig voor op werk, want bedrijfstermen en -taal is toch een tikkeltje anders dan ‘alledaags’ Engels. Zo krijg je ook een beter gevoel over jezelf en ben je minder zenuwachtig voor je eerste werkdagen. 

Een taalcursus kun je bij verschillende taalscholen of aparte instituten. Bij zulke scholen kun je bijvoorbeeld ook een Cursus zakelijk Duits volgen. Als je dus naar Duitsland zou verhuizen voor werk, dan zou een Cursus zakelijk Duits volgen erg handig zijn. Misschien ken je wel een vriendin die een Cursus zakelijk Duits volgen: dan zouden jullie samen kunnen gaan!

Ontdek de Engelse cultuur door media

Tegenwoordig kun je boeken, films, en allerlei andere soorten vormen van media consumeren. Vaak zijn deze gemaakt met de bedoeling ter ontspanning, maar ze kunnen ook informatief zijn. Zoek dus naar Engelse klassiekers en neem duikje in de Engelse cultuur. Zo leer je op een speelse wijze meer over de cultuur en de gebruiken. Het is ook altijd handig om ook een klein reisboekje te kopen die je op zak kan houden tijdens je dagen in Engeland. 

Categorieën: uncategorized